Rindu Nabila

03 September 2009

Hujung minggu lepas aku ade packing barang sikit.Nak pindah biasa la kan?kekeke(gelak ala blogger eyka hamasuba).Masa proses campak dan tendang-tendang barang tu, aku terjumpe plak tumb drive lama aku.Dah lama menghilang, tiba-tiba muncul tanpa diundang!

Ape lagi, brenti la packing barang jap kan?on pc dan cucuk tumb drive tu.Banyak jugak file rahsia dalam tu dalam tu.Last skali bukak 1 file terjumpe gambar budak ni.Kekasih hati Power Renjis dulu nih!.ha3.Aku tak tau kenapa dalam 3 4 minggu ni aku asyik ingat kat die ni je.Padahal aku dah contact die awal-awal puasa hari tu.Tapi jadi rindu balik!.Lokasi dan ape-ape berkaitan dengannya dirahsiakan ok.huuiii

Budak ni budak bagus ok.Aku pon tak tau ape sebab aku clash ngan die.Aku tak matang lagi kot time tu!ha3.Nabila ni Pakai kaca mata ala-ala Dieja, Moe Wankers dan Shax.Dieja ni pelik skit.Macam suke berahsia ngan aku.Moe wankers plak sama hobi dan paham ape yang aku suke buat.Shax ni plak budak sengal, lemak-lemak ketam a.k.a minah no entry.hehe.Dieorang punya ayat ni keras skit.Tapi aku tengok dieorang tak kemana pun dengan ayat-ayat keras tu.hehe.Jangan marah ok!

Ada sorang lagi, nanazy.Budak ni cute miut skit tapi ramai orang cakap die sombong!.Mungkin orang yang cakap die sombong tu mata rabun dan takde telinga.Telinga takde nak pakai cermin mata macamana kan?lens je lah.Aku suke cara die etc.4 kali 1 hari aku bukak blog dia.

2 comments:

rockbundle 04 September, 2009  

leh kenal..hero bundle

Power Renjis 04 September, 2009  

ha3..bkn hero bro..hobi saja

CLICKS HERE - ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

PASUKAN PEMERHATI SIMPANAN POWER RENJIS

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP