Lembu Cucuk Hidung Melayu?

03 September 2009

Pelik betul aku ngan hari ni.Ramai plak yang datang ke blog aku.Yang add aku kat myspace, facebook dan ym pon boleh tahan.Ape hal dengan korang eh?masuk blog aku pon ikut musim gak eh?

Hari ni hari baik katanya kawan aku.Die tak tau aku ngah kering tekak.hehe.Rase nak kluar g beli air kat kedai cina je time2 macamni.ha3.Banyak keje hari ni.Tapi hero biase la kan, 4 jenis keje skali jalan.hehe.

Nyampah gak duk opis ni.Mata dah la ngantuk.Ade plak sorang mamat tu datang.Nak suruh budak opis aku tu wat design untuk die.Datang mintak tolong je tau.Upah tak bagi, nak cepat-cepat plak.Budak opis aku pun satu hal gak.Mudah sangat bagi orang cucuk hidung.Kesian, benda macamni pon tak boleh pikir.Sebelum-sebelum ni dapat upah air kotak 1, Sanggup jadi hamba.Tak ubah macam pempuan, laki ayat sikit dah serah dara!

4 comments:

mamet 04 September, 2009  

xsemua kot perempuan tewas dengan ayat lelaki..
urm nanti aku nk kaji la.

Power Renjis 04 September, 2009  

sila2..aku takde halangan! :p

Anonymous 04 September, 2009  

kaum lelaki y sengal

Power Renjis 04 September, 2009  

knape plak?

CLICKS HERE - ONLINE RADIO & ONLINE TELEVISYEN

PASUKAN PEMERHATI SIMPANAN POWER RENJIS

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP